randooooom

håller på att packa, är som vanligt ute i sista minuten. klockan 05.30 ringer klockan sen åker jag, mammi och syrran till göteborg.
blir ingen uppdatering men är hemma igen på onsdag så jag blir inte borta länge. hörs på onsdag med 394627 bilder. ha det bäst, PUSS!

give it to me right

har spenderat de senaste dygnet (+ lite till) med elin.
hade en super mysig dag både igår och idag, imorse drog vi igång med träning och sen serverades det god frukost.
resten av dagen har vi varit i mossby och chillat med hennes familj + små kusiner, ätit glass å grillat. kom hem precis och nu ska jag hoppa i duschen å sen har jag en del saker att stå i, talk to you later!

DANCING IN THE DARK

godmorgon på er! steg upp 08.30 träna, duscha och åt frukost. NU:packa och rota fram något att ha på mig SEN:åka till bästavän IKVÄLL:sleep over hemma hos elin
ps: förlåt för tråkig uppdatering med kameran har inte varit framme på ett tag därav tomt arkiv, men på måndag åker jag till göteborg i två dagar och när jag kommer hem kommer hem lovar jag er massamassamassa bilder, deal?

i just dream my days away, i just let them pass


FRIDAY

trotts dåligt väder har jag haft en bra dag. åkte till beddinge outlet å kikade med familjen + en bråkdel av släkten, sen vidare till trelleborg. lunchade på en himla fin restaurang, shoppade lite på valen och nu har vi landat här hemma.
ska visa er två köp sen, nöjd och glad kexchoklad!

HARD WORK

kännde inte för att cykla till gymmet i ösregn så jag drar på mig träningskläderna å kör hemma träning istället.
för er som vill ha lite tips på bra och efektfulla övingar så ska jag berätta vilka jag oftast kör.
situps
30 st vanliga
30 st åt höger
30 st åt vänster
30 st med benen upp i taket
30 st med benen neråt
annan träning
30 sekunder plankan
30 st ''kissandehunden'' åt höger
30 st ''kissandehunden'' åt vänster
30 st rumpisar/rumplyft

J28


har spenderat dom senaste 12 timmarna tillsammans med elin, gått omkirng i ystad, lagat mat och sett film (ps i love you) ska hoppa i säng nu, klockan ringer runt 08.00 och då cyklar jag till gymmet. sleep tight! ♥

night sky

har legat i hela dagen, mamma gjorde precis lite kvällsfika åt mig och nu ska jag slänga upp benen i soffan och se PLL.

Lose control, of body and soul

trött efter drygt en timmes hard work men jädrar i hoppet vad jag är glad! bokat hotell i gbg, solen skiner och ikväll drar vi till beddinge och spelar minigolf. livet leker med andra ord! nu ska jag ut och pressa i trädgården. ha en bra dag och hoppas solen skiner på er också! ♥

in a bed of roses

säger godmorgon med två bilder som togs under nån av dom tre gångna dagara då jag va hos momror å morfar.
nu ska jag byta om och sticka till gymmet, vi hörs senare! ♥

sweeter than the whole candy shop


ph1/blöt å söt liten vovve ph2/jag och ludde vove ph3/ego ph4/strand promenix ph5/lillkillen shakar loss
bjussar på ett gäng dagsfärska bilder. gick ner till stranden, kastade pinne å hade vatten krig (ludde vann)
vid nio åkte jag in till ystad och såg bio med mamma å syster, the bridesmadies. riktigt rolig, tipstipstips!
nu ska jag krypa till kojs. puss!

I'd rather be miserable with you than happy with someone else

bilden är inte dagsfärsk, men jag tänkte lägga ut den innan (bästa före datumet) går ut. haha.
annars då? mormor å morfar är ute på äventyr så jag är hundvakt hela dagen. ludde står vid dörren och väntar på att få komma ut, tror vi tar en sväng ner till stranden!

you got nothing to loose honey

hej på er! har precis kommit ur duschen, ska sätta igång ännu en film och senare ska jag träffa linus.
vi hörs imorgon med ett mer mångordigt inlägg och förhoppningsvis lite roliga bilder. gnight!

This one's for you and me

livet hemma hos mormor och morfar är vad jag kallar lättsamt, eldar i brasan, ser film och myser.
men känner att jag börjar få spring i benen, ska köra lite på träningscyklen + situps och därefter gå ut med ludde, gogogo!

right now

busar med ludde samtidigt som han ger mig massa blöta pussar. vi ska snart krypa till kojs, se film och äta kanelbullar. (torrfoder för luddes del)

24J

bestämmde mig lite spontat imorse för att åka till mormor och morfar, på tisdag rör jag mig hemåt igen så nu ska jag packa för cirkus tre dagar + lite till för säkerhetens skull.
kamran och datorn följer med, vilket betyder att ni inte behöver oroa er för nån dålig uppdatering. nu ska jag fortsätta packa, hörs lite senare från svarte place!

IN A PINK NIGHTDRESS




GMORNING MY LOVELY READERS! sitter och tittar på so you think you can dance, grymt! och juste, för er som vill veta så ska jag nog börja på en ny dansskola och en ny stil till hösten. taggad från topp till tå!
men ni lär få veta närmare när jag bestämmt mig. annars då? funderar på dagens tusen ilandsproblem, shorts eller jeans väder? lockigt eller platt hår? ja ni vet hur det är!

NEW LOOK

har fotat och fixat till en ny design, blev lite trött på den andra. WIOLA, vad tycker ni? (om ni inte kan se den klicka på f5)

I can't explain with words, I need something else

startade dagen med en god frukost hemma hos frida. mycket bra kväll igår i sällskap av frida, linus fabbe och senare vican. pratade om allt och inget, stack till tivoli i ystad, pimlade läsk och somnade hemma hos frida vid 3. har precis kommit hem och nu ska jag hoppa in i duschen och frächa upp mig. hoppas ni hade en bra fredag, just like me! ♥

 


END OF TIME

är verkligen nöjd med livet förtillfället måste jag säga! vore dumt att klaga.
tar tåget in mot ystad om en halvtimme och har bråttom som vanligt. aja, tar kameran med mig och om jag har tid ikväll slänger jag upp lite bilder, annars hörs vi imorgon!

this has given my life a meaning


transparent


bad update

shitpommes, här va det tomt! ligger inne med lite bilder från igår som jag försökt ladda upp cirkus 20381208034 gånger men hur jag än vänder å vrider på dom då är det fel format osvosv. jag ska iallafall visa er min nya blus, kika in strax!

23:25

kom precis tillbaka hem till elin efter ett kvällsdopp i havet och nu sitter vi och dricker varmoboy nära midnatt. känns som mr dunderfrkyld knackar på dörren, mindre bra.. är inte alls sugen på att bli sjuk. jahappjapp, tänkte vila ögonen på en film, låter som en värd kväll i mina öron trotts allt!


crochet bag and jumpsuit


GMORGON

WOOPWOOP! ännu en dag med fint väder, har precis gjort några situpps och duschat. NU se 7th heaven + ta några outfit bilder till er SEN åka till elin (vi firar 1o år idag som bästavänner) IKVÄLL är jag fortfarande hos elin!

22.49

oj vilket shyrre väder vi fick idag. varit på stranden twice! först med familjen och sen med elin. och efter allt strandhäng och stek så trillar skinnet av mig, känner mig lite som en orm som ömsar skinn. hur som helst så har jag haft det så bra så bra så bra! nu ska jag fixa lite kvällsgott. hörs strax ♥

TODAY - RED DRESS


macarons

åh titta vad jag fick av mammi, inte dumt huh?

BANDW

hej mina fina! har varit hos elin i några dagar + nätter. gud vad bra vi haft det, ända tills för bara nån timme sen. började kallsvettas, mådde illa, hade kramper och tårarna spruta! så fick ringa till första hjälpen (mammsen) så hon kom och hämta mig. nu ligger jag nerbäddad i sängen, mår en svätt bättre men inte topnotch. så ikväll blir jag hemma.

can you love, so we have reached common?

vill inte att den här dagen ska ta slut! har varit nere och grillat på stranden hela kvällen och nu sitter hemma hos elin.
NU: dra på mig min ziperall, göra varm oboy och myspysa! se ya tomorrow ♥


LOVE YOU



bjussar på en bild från dagen som passerade (en jäkligt bra dag förövrigt)

living the dream

hade en så jävla bra dag igår, just nu lever jag på lycka!
ska snart dra vidare till elin för ännu en bra kväll. ska försöka låna hennes data och visa bilder från gårdagen, sååå kika in ikväll. ni är bäst!

IM FANCY

grymt snygga fanny lyckman! (tidsinställt)

TODAY SIMPLE AND BASIC

(tidsinställt)

110715

träning, packning och städning ska klaras av idag innan jag åker till frida klockan 1. but no stress? eh JO!
ska sova hos frida inatt och imorgon åker jag till elin å strannar där till söndag, men oroa er inte.. jag hör av mig.
tiden är knapp och jag måste skynda mig, ha en bra dag!

I would never let you cowards fuck up my world


eftersom jag är väldigt otaggad på att gå utanför dörren idag så roar jag mig här hemma med att se film och baka kladdkaka med kokos som jag ska bjuda familjen på ikväll. ganska mysigt ändå, vore dumt att klaga!

i know you hide behind your words. but it's okey, i do it too.

MORNING MORNING! sitter i soffan, ser på 7th Heaven och dricker varmoboy. det regnar idag. igen!
det är en sånhär dag man bara vill glömma, skita i allt, lägga sig under täcket och 
inte vakna upp förän det är sol igen. äh, hör av mig senare om jag inte gått i ide PUSS ♥

TOTALY IN L♥VE


pink and black shorts

tre outfitbilder som samlat åt sig damm å kvalster sen dom togs, haha ånej så länge sen va det inte! kanske två veckor sen.
PS fick ni nån favorit?

Wild thoughts about you

okej uppdateringen blir bara sämre och sämre, skämms så tomt här är!
men nu ska jag verkligen försöka bli bättre.
jahapp, annars då? ni mår bra, jag mår bra, alla mår bra (hoppas jag) är bara jäkligt trött. tog en powernap på femton minuter å nu ska jag cheka PLL, kan vara ganska mysigt att ligga nerbäddad och höra regnet smattra mot fönstrer ibland. mer uppdatering till er later!

YELLOW TOP

HELO HELO!
har inte glömt bort er. drog till stranden i några timmar och snart blir det grillning. kan inte bli mer sommar feeling? se ya later

++++++

NU: film (the tourist) och fruktsallad

time heals nothing

här är väldigt tråkigt nu, jag vet jag vet. MEN imorgon ska jag greppa kameran. vad säger ni, ska vi säga att det är ett löfte? nu ska jag göra fruktsallad och kanske ett glas oboy, prima ballerina!

15.17

blogg.se var sämst.se igår (IGEN) kom inte in över huvudtaget. men idag funkar det igen å det bugar vi för!
har precis varit på gymmet och kört i en timme. NU: städa och duscha. SEN: träffa emma.

special


Det finns en för alla, men det finns bara en för mig


There is or there ever will be, disagree?

Har ni också strålande sol och värme hos er idag? jag och elin ska ner till stranden om ett par timmar! hör av mig ikväll kanske med nån outfit från den gångna veckan eller ett bilder från gårdagen, ni lär se!

on saturday morning

GODTIDIGMORGON! håller på att packa, tåget går 09.40 å jag har brådisbrådis.
hör av mig från elins place senare (om jag hinner/eller har tid) ha en bra dag guys! ♥

RIGHT NOW 21.17


i wouldnt leave you for all the world

har varit i ystad och ätit planka med mamma å syster, himla mysigt!
ikväll tänkte jag öka antalet softpotatisar med 1, har laddat upp med film och marabou.
ps. jag vet att min uppdatering suger

4 pictures from our awesome night

ph1/converse ph2/emma ♥ ph3/jag och brother from another mother ph4/fire

I love you, told you so

först och främst förlåtförlåtförlåt, har inte haft tid till att höra av mig. DÅLIGT!
imorse var dagen relativt oplanerad med det slutade med fullt schema. (knappt hunnit andas) kort visit i storstden och lunchade, stekte at emmas place och sen stack vi vidare till stranden med två goa killar. badade, grillade, dunkade musik och hade de SKIT BALL! kom precis hem, ska slänga upp några bilder här och sen se någa avsnitt av pll.

110706

livet kommer lite emellan datorn när vädergudarna bjussar på fint väder!
IGÅR: strandhäng med frida jullan och vican, cyklade till hamnen med ett härligt gäng och somnade framför tvn hemma hos frida.
IDAG: vi stack till stranden tillsammans med emil, linus och linus imorse och sen dess har vi sprungit mellan swimmingpoolen och badtunnan hemma hos emil!
har precis kommit hem och nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten, hör av mig sen!

a jump for this beautiful life


MORNING SUNSHINES!
vaknade med solen i ögonen för lite drygt en timme sen, alldra mysigaste sättet att vaka till tycker jag.
JUST NU: vädrar rummet å lyssnar på never say never - tyler ward (klicka på bilden för att lyssna) SEN: PLL maraton och packa. IKVÄLL: åka till fridaälskling

MORNING INSPERATION



pretty little liars

ligger å tittar på pretty little liars, helt fast! Kort sagt är de den jävligt bra. (och beroende framkallande)
det sägs att de ska bli fint väder imorgon, hoppas vädergudarna har rätt. NU: fortsätta chillaxa framför PLL.

NEW IN

love love love åh va nöjd jag är!

110704

HEJ SNYGGINGAR! är på mitt bästa mood idag, har varit inne i stan med mammi å shoppat, tänkte visa er strax!
(ganska meningslöst inlägg men vad gör det? nu vet ni iallafall att jag lever)

bath with rose petals

här har jag legat några timmar och chillaxat. nu ska mysa i soffan å äta glass med syster å mamma. PUSS!



my room



TURN ME INSIDE OUT

vet inte vad det är med mig.. mådde prima imorse när jag vakna å sen fick jag helt plötsligt väldigt väldigt ont i huvudet, PANG BOOM liksom!
men jag har käkat några ipren å vilat i nån timme så det känns bättre.
för någon vecka sen var det någon ville att jag skulle visa mitt rum, ska försöka ta tag i det idag. så håll utkik!

learn to love, I promise it's easy


GODMORGON! NU: äta brunch SEN: åka in till stan IKVÄLL: äta hos mormor å morfar

put your paws up for gaga


du är det ända som spelar roll

godmorgon, lägg märke till den lilla kuben i höger hörn på bilden i inlägget under. för er som inte vet, dra muspekaren till bilden så får ni se, väldigt väldigt smart!
nu har jag lite tid att döda innan jag drar till elin, tror jag gör mig av med mina husdjur (dammråttorna)

todays floral


RSS 2.0